ミヤウチ サトシ
宮内 聡
- 所属 東京家政大学短期大学部 短期大学部 栄養科
- 職種 期限付助教
| 論文種別 | 原著 |
| 言語種別 | 英語 |
| 査読の有無 | 査読あり |
| 表題 | Presence of γ-glutamyl and β-aspartyl isopeptides, diketopiperazines, pyroglutamyl peptides, in addition to normal peptides in fish and soy sauce: Structure, contents and their bioavailability |
| 掲載誌名 | 正式名:Journal of Food Bioactives 略 称:J. Food Bioact. |
| 掲載区分 | 国外 |
| 巻・号・頁 | 29 |
| 著者・共著者 | Rahmadian, Yudi, Miyauchi, Satoshi, Wijanarti, Sri, Asai, Tomoko, Sato, Kenji |
| 担当区分 | 2nd著者 |
| 発行年月 | 2025/03 |