ナベタニ ヒロシ nabetani hirosi
鍋谷 浩志
- 所属 東京家政大学 栄養学部 栄養学科
- 東京家政大学大学院 人間生活学総合研究科 健康栄養学専攻
- 東京家政大学大学院 人間生活学総合研究科 人間生活学専攻
- 東京家政大学短期大学部 短期大学部 栄養科
- 職種 教授
| 言語種別 | 英語 |
| 種別 | 部分執筆 |
| 表題 | 「Reverse osmosis system for highly concentrated juice」,「 Membrane Separation of Sunflower Oil Hydrolysates in Organic Solvents」, 「Continuous synthesis of aspartame precursor with membrane enzyme reactor-membrane extractor system」 |
| 書名 | Developments in food engineering |
| ISBNコード | 0751402249 |
| 編者名 | Toshimasa Yano, Ryuichi Matsuno, Kozo Nakamura |
| 版・巻・頁 | pp.650-652, 680-682, 686-688 |
| 総ページ数 | 1085 |
| 出版社 | Blackie Academic & Professional |
| 出版地 (都市, 国名) | London, United Kingdomof Great Britain and Northern Irelan |
| 著者・共著者 | Koike S, Yokoo M, Nabetani H, Nakajima M, Igami H, Hayakawa K, Yamada Y, Ishiguro, Isono Y |
| 発行年月 | 1994 |